Опичаме пипера и патладжана. Обелваме го, изчистваме от семето /пипера/ и нарязваме на дребни парчета. Оставяме да се отцеди. Нарязваме лука, чесъна, целината и моркова на дребно. Запържваме в сгорещеното олио. Добавяме пресятото брашно и червен пипер. Бъркаме енергично да не загори и доливаме постетенно с горещата вода. Прибавяме настарганите на едро ренде домати и след като заври намаляме на умерен огън. Слагаме подправките, оставяме да ври 10 мин., като бъркаме периодично. Следват нарязаните печени зеленчуци, магданозът и солта. Оставяме да къкри още 10 мин. Малко преди да свалим от огъня прибавяме кравето масло.
Добър апетит!
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност