Друсани пресни картофки с чесън и хималайска сол

Категория: / Зеленчукови / Постни
Време за приготвяне:
120 минути
от: Татяна Ковачевана 10.03.2013г.

Продукти

Картофи -1 кг
Пресен чесън -1 връзка
Хималайска сол - на вкус
Сирене
Олио - 5 суп. лъж.

Начин на приготвяне

Олиото се загрява в тенджера, добавя се солта и картофките, които са измити и подсушени. Те трябва хубаво да се зачервят. От време на време се раздрусват при затворен капак на тенджерата.Трябва много да се внимава, тъй като горещото олио пръска. След като станат готови, се изсипват в подходяща купа и се добавя пресният чесън, нарязан на ситно. Гарнират се със сирене.

Коментари