Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Картофи -1 кг
Пресен чесън -1 връзка
Хималайска сол - на вкус
Сирене
Олио - 5 суп. лъж.

Олиото се загрява в тенджера, добавя се солта и картофките, които са измити и подсушени. Те трябва хубаво да се зачервят. От време на време се раздрусват при затворен капак на тенджерата.Трябва много да се внимава, тъй като горещото олио пръска. След като станат готови, се изсипват в подходяща купа и се добавя пресният чесън, нарязан на ситно. Гарнират се със сирене.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче