Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Телешко месо - 600 г
Картофи - 9 бр.
Кромид лук - 3 глави
Сол - 1/2 ч.л.
Дафинов лист - няколко
Олио - няколко суп.лъж.
Черен, червен пипер, бахар - на вкус

Изпитвам носталгия към моят роден град Перник, където на площада по празници се виеше хоро, а след това майка правеше вкусни ястия вкъщи. Рецептата е лесна. Месото заедно с подправките, картофите и лукът се пекат на 200 градуса 12 часа, като месото е завито във фолио. Зависи от фурната на всеки. След това фолиото се развива, като се пече до готовност.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче