125 гр маргарин
125 гр кристална захар
2-3 яйца
щипка сол
4 капки лимонена есенция
200 гр. брашно, смесено с 2 равни чаени лъжички бакпулвер
от 1 до 4 супени лъжици прясно мляко
Всички продукти, без брашното, се объркват. След това се прибавят брашното и млякото. В тестото прибавяме една настъргана ябълка (може и банан). В намазнена форма се изсипва готовата смес и се нареждат ябълките (7-8 на брой) на половинки, обелени и срязани на филийки. Отгоре може да украсим по желание, с формички при печенето във форма на ябълка.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО