Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

125 гр маргарин
125 гр кристална захар
2-3 яйца
щипка сол
4 капки лимонена есенция
200 гр. брашно, смесено с 2 равни чаени лъжички бакпулвер
от 1 до 4 супени лъжици прясно мляко

Всички продукти, без брашното, се объркват. След това се прибавят брашното и млякото. В тестото прибавяме една настъргана ябълка (може и банан). В намазнена форма се изсипва готовата смес и се нареждат ябълките (7-8 на брой) на половинки, обелени и срязани на филийки. Отгоре може да украсим по желание, с формички при печенето във форма на ябълка.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче