4 яйца,
2 ч.ч кисело мляко,
1/2 ч.ч олио,
300 г брашно,
1 бакпулвер,
сол и черен пипер,
200 г лапад,
2 кренвирша
Яйцата се разбиват добре и към тях се добавя последователно млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Накрая добавете ситно нарязаните кренвирши и лапад. Разбъркайте добре и изсипете в застлана с хартия форма. Отгоре поръсете със семена и печете на 200 градуса до суха клечка.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО