Необходими продукти:
- 2 яйца, твърдо сварени, разрязани на четвъртинки
- 2 големи листа айсберг, наккъсани на парчета
- 150 г пилешки гърди, сварени
- 200 г черна леща белуга
- Зелен фасул от консерва
- Сол
- Черен пипер
- Зехтин
- 2 бр. дафинови листа
- 2 скилидки чесън, обелени, цели
Начин на приготвяне:
- Сварете лещата според инструкциите на опаковката с дафиновия лист и скилидките чесън.
- Малко преди края на варенето, посолете и разбъркайте. Варете още 3 мин. Отцедете лещата в гевгир и махнете дафиновия лист и чесъна.
- В салатна чиния изсипете лещата и добавете айсберга, зеления боб, пилето, накъсано на малки лентички, както и подредете яйцата вурху всички останали продукти.
- Поръсете с черен пипер, сол и малко зехтин. Сервирайте.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО