700 г брашно
1/2 кубче мая
1 ч.ч. кисело мляко с 1 ч.л. сода за хляб
1 ч.ч.прясно мляко
1 с.л. захар
1 ч.л. сол
1 к.ч. олио
Омесва се меко тесто и се оставя да втаса 30 минути. Оформят се кифли и пак втасва 10 минути. Пече се 20 минути на 160 градуса.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО