2 пилешки филета по 150-200 г
горчица
лимонов сок
6 тънки резена пушен бекон
шепа спанак
30 г сирене
4-5 гъби
чесън на прах
черен пипер
Филетата се разрязват и изтъняват с нож или се начукват между два пласта фолио, наръсват се с лимон и черен пипер и се оставят да отлежат. Спанакът се реже на дребно и се смесва със сиренето и гъбите, прибавят се чеснов прах и черен пипер (може спанакът да се задуши в малко масло и да се добавят и гъбите, може на микровълнова за 1 минута да се оставят да омекнат, може и сурови).
Филетата се разстилат и в средата се поставя от плънката, завива се на руло, намазва се с горчица и се увива с 3 лентички бекон. Рулцата се поставят в намазана с мазнина тавичка и се пекат на 200 градуса за около 15-20 минути.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО