*500 грама пилешко филе без кожа
*500 грама бекон
*босилек
*розмарин
*зехтин
*сол
*черен пипер
*дървени шешчета среден размер
Нарязваме пилешкото филе на кубчета около 1.5 см.
Поръсваме отвсякъде със сол, черен пипер, босилек и розмарин. Заливаме с малко зехтин и дъжрим на хладно 30 мин.
Нарязваме бекона на тънки ленти.
Всяко парче пилеко месо се завива с лента бекон и се забожда веднага на шишчето (4 броя на шиш).
Пече се от двете страни на грил или скара. Поднасяме със салата по желание.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО