Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация


*500 грама пилешко филе без кожа
*500 грама бекон
*босилек
*розмарин
*зехтин
*сол
*черен пипер
*дървени шешчета среден размер



Нарязваме пилешкото филе на кубчета около 1.5 см.
Поръсваме отвсякъде със сол, черен пипер, босилек и розмарин. Заливаме с малко зехтин и дъжрим на хладно 30 мин.
Нарязваме бекона на тънки ленти.
Всяко парче пилеко месо се завива с лента бекон и се забожда веднага на шишчето (4 броя на шиш).
Пече се от двете страни на грил или скара. Поднасяме със салата по желание.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин розмарин пилешко бекон босилек

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче