Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

400 мл сметана
300 мл прясно мляко
3 с.л. мед
1 желатин

За прасковения слой:
2 праскови
1 с.л. мед
1 желатин
бисквити Camellia (какаови бисквити с крем, какаово млечна глазура и ментово желе)

Сметаната, млякото и медът се загряват до завиране, като се бърка непрекъснато. Свалете от котлона и добавете желатина (предварително накиснат в малко студена вода). Разбъркайте и оставете да се охлади.

Обелете и пасирайте прасковите, като добавите меда и желатина (предварително накиснат в студена вода и след това разтопен на водна баня). Сипете от прасковената смес във формички и ги сложете да стегнат в хладилника. След това поставете по една бисквита и ги допълнете със сметановата смес. Върнете в хладилника да стегнат напълно.

Дайте оценка:

Тагове: прясно мляко готварска сметана мед желатин праскови

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче