400 мл сметана
300 мл прясно мляко
3 с.л. мед
1 желатин
За прасковения слой:
2 праскови
1 с.л. мед
1 желатин
бисквити Camellia (какаови бисквити с крем, какаово млечна глазура и ментово желе)
Сметаната, млякото и медът се загряват до завиране, като се бърка непрекъснато. Свалете от котлона и добавете желатина (предварително накиснат в малко студена вода). Разбъркайте и оставете да се охлади.
Обелете и пасирайте прасковите, като добавите меда и желатина (предварително накиснат в студена вода и след това разтопен на водна баня). Сипете от прасковената смес във формички и ги сложете да стегнат в хладилника. След това поставете по една бисквита и ги допълнете със сметановата смес. Върнете в хладилника да стегнат напълно.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО