1 глава лук
1 морков
сол
черен пипер
3 бутчета
1/5 ч.ч. ориз
бульон
Месото се слага в подсолена вода. До почти пълна готовност дърпаме от котлона и оставяме да изстине. Обезкостяваме и нарязваме или накъсваме на малки парченца. Слагаме една тава или тенджера на котлона запържваме лук, след което добавяме ориза (с 4 ч.ч вода) и моркова. Подправяме със сол, черен пипер и 1 пил. бульон. Като поомекне оризът, слагаме месото и разбъркваме. Слагаме във фурната като трябва да има малко вода над ориза, за да поеме по време на печене. Слагаме фолио на тавата и печем около 20 мин. След това сваляме фолиото да се запече леко отгоре .
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО