200 г брашно, 1 яйце, 1 суп. лъж. размекнато масло, 1 суп. лъж. кисело мляко, 1/2 ч. лъж. сода за хляб, 200 г сирене,1 суп.лъж. сусам
Брашното и содата се пресяват, добавят се яйцето, маслото и киселото мляко и се меси до меко тесто. Сиренето се натрошава с вилица и допълнително се омесва с вече готовото тесто. Правят се малки питки. Поръсват се със сусам и се пекат за 24 минути при 200 градуса.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО