Натрошават се бисквити и се объркват с краве масло във форма със стягащо дъно.Изсипва се отгоре сметана с крема сирене, разбити отделно. Оставя се да изстива. В съд се разтваря желатин с топла вода 1 ч.ч. и завира с 2 с.л.захар. Изстива малко и се залива отгоре.Нареждат се отгоре плодовете.Оставя се да се стегне желатин около 20 мин.в хладилник. Може да се сервира студен.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО