Бисквити - 2 пакета
Прясно мляко - 500 мл
Кисело мляко (цедено) - 800 г
Сметана - 400 мл
Захар - 200 г
Сладко от кайсии - 1 буркан
Желатин - 2 суп.лъж.
Бисквитите се топят в прясното мляко и се подреждат във форма за торта. Киселото мляко се разбива със захарта и се добавя разтвореният в топла вода желатин. Върху бисквитите се маже със сладкото,след това с крема от киселото мляко. Същото се повтаря с още един ред бисквити и крем. Тортата се украсява с разбитата сладкарска сметана. Поръсва се и със шоколадови пръчици.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО