Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Сложете край на мъчителното отваряне на буркани с този бърз трик

За живот без нерви в кухнята


Отварянето на буркани може да е истинско предизвикателство. Съществуват не само приспособления, но и не малко "бабини методи" за положителен резултат, които включват удряне на капачката в пода, както и ръчкане в основата ѝ с нож или други кухненски прибори.

За щастие, днес си имаме интернет, където можем да намерим различни пинизи, които да улеснят живота ни в кухнята, както и да ни спестят излишен стрес и нерви.

Днес ще ви споделим наше ново откритие, с което отварянето на буркани ще отпадне от листата на трудоемките домакински задачи. Не включва нито уреди, нито прибори, нито нещо друго по-специално. Ще са ви необходими единствено двете ви ръце.

Да започваме!

Сложете буркана на повърхност, която е стабилна (това изключва стъклени такива). Ако усетите, че се пързаля, сложете отдолу кърпа или гумена термо подложка. Кръстосайте пръстите си и обхванете капачката с долната част на дланите си. Стиснете, докато не чуете леко изпукване. Вашият буркан вече е отворен.

Дайте оценка:

Тагове: сладко кисели краставички

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче