Искате да приготвите салатата предварително, за да си спестите време, но се притеснявате, че продуктите в нея ще развалят външния си вид и качеството на вкуса?
Имаме решение на този въпрос и то е изключително лесно.
- Сложете дресинга на дъното на купата;
- Започнете да редите първо зеленчуците, които са по-устойчиви на външни влияния като морковите, чушките, краставиците или репичките.
- Отгоре сложете зеленолистните. Не бива да се допират в дресинга.
- Покрийте купата с навлажнена кухненска хартия и така може да я съхранявате в хладилника до 12 часа.
- Преди да сервирате салатата, разбъркайте я добре и чак тогава прибавете крутони, ако имате такова намерение.
Другият вариант е да изпуснете частта с дресинга на дъното на купата, ако се притеснявате, че зеленчуците ще омекнат. Него също може да приготвите предварително в бурканче, за да бъде готов и когато дойде моментът, просто да го излеете върху салатата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО