Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Шеф Токев избра шестте деца за Chef Talent

Кулинарното състезание ще се излъчва в ефира на Soul&Pepper TV

След два кастинга Андре Токев, който е ментор и жури в предаването, избра шестте деца за състезанието. Малки готвачи от различни градове и села се включиха в кулинарния кастинг, като задачата на всички беше да обелят и нарежат краставица. Децата показаха своите кулинарни знания и умения. Токев избра най-добре представилите се за втори кастинг, където трябваше да направят пълнена палачинка с гъби.

Кастинг епизода може да гледате на 11 март от 18:00 ч. по Soul&Pepper TV.

От всички малки готвачи журито избра шестте най-умели, които ще се впуснат в битка за голямата награда и признанието на магьосника в кухнята шеф Токев. Децата са три момичета и три момчета на възраст между 10 и 12 години. Някои тренират фехтовка, други шах, а трети се занимават с актьорско майсторство. Те са много различни едно от друго, но всички обожават да се вихрят в кухнята.

Колаж: Soul&Pepper TV

Водещ на предаването е извънредно любимата от театралната сцена и БГ радио Богдана Трифонова. Тя ще е рамо до рамо не със Симо, а с Андре Токев, за да ни въвлекат в това истинско кулинарно приключение - първо по рода си за българския ефир. В предаването шестте деца ще научават много и полезна информация за продуктите и за приготвянето на вкусни ястия. Андре Токев ще ги насочва, ще им помага и ще ги учи как да презентират ястията си по-най добрия начин.

Детското кулинарно състезание с избраните малки готвачи ще се излъчва от 18 март - всеки понеделник и вторник от 18:00 ч. в ефира на Soul&Pepper TV.

 

Дайте оценка:

Тагове: Chef Talent