1 къдрава салата Джентилина
5-6 малки домата
зелената част на 3 стръка пресен лук
125 г мини моцарела
4 сварени яйца
100 г сушени сини сливи без костилка
Дресинг:
5 с.л. зехтин
3 с.л. балсамов оцет
1 ч.л. хималайска сол
Измитата салата се накъсва с ръце, добавя се наситнения пресен лук, доматите и яйцата на кръгчета, моцарелата, нарязаните сини сливи. Салатата може да се подреди в голяма купа/плато или индивидуално в по-малки купи/чинии. Непосредствено преди ядене се овкусява с приготвения дресинг.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО