1 кг агнешки ребра, 50 г масло, розмарин, мащерка и магданоз, сол и черен пипер на вкус, 1 скилидка чесън, 2 чаени лъжички горчица (едната е за картофите), 1/2 кг картофи, 1/2 чаша бира, копър- 1 връзка
Ребрата се измиват и се нарязват леко, за да се отделят. Посоляват се, поръсват се с черен пипер и се намазват с маслото и подправките, нарязани на ситно. Увиват се с фолио и се пекат на 200 градуса 1 час, след което се маха фолиото и се пече още около 30 мин. Картофите се обелват и се нарязват. Добавя се бирата и 1 чаена лъжица горчица, сол, черен пипер и малко вода. Пекат се около 40 мин. Поднасят се с нарязан копър и по желание ситно нарязан чесън.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО