Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Необходими продукти:
3яйца,
3 суп.л. кисело мляко,
50гр. масло,
250 гр. брашно,
1бакпулвер,
щипка сол;
За пълнежа:
250 гр. гъби,
1глава лук,
1морков,
магданоз,
сол и черен пипер,
масло.

Продуктите за пълнежа се запържват. Оставя се да изстине. В купа се разбиват яйцата на пяна. Брашното се смесва с бакпулвера. Към разбитите яйца се прибавя киселото мляко и маслото. Посолява се и постепенно се прибавя брашното, като се бърка внимателно. Към гъбената смес добавете две супени лъжици от кексовата смес. Изсипете тестото в правоъгълна форма за кекс, върху хартия за печене. По средата изсипете гъбената смес, като притиснете леко надолу към дъното. Печете на 180 градуса за 25-30минути. Оставете да се охлади и нарежете.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче