Необходими продукти:
3 яйца,
3 суп.л. кисело мляко,
50гр. масло,
250 гр. брашно,
1б акпулвер,
щипка сол;
За пълнежа:
250 гр. гъби,
1 глава лук,
1 морков,
магданоз,
сол и черен пипер,
Продуктите за пълнежа се запържват. Оставя се да изстине. В купа се разбиват яйцата на пяна. Брашното се смесва с бакпулвера. Към разбитите яйца се прибавя киселото мляко и маслото. Посолява се и постепенно се прибавя брашното, като се бърка внимателно. Към гъбената смес добавете две супени лъжици от кексовата смес. Изсипете тестото в правоъгълна форма за кекс, върху хартия за печене. По средата изсипете гъбената смес, като притиснете леко надолу към дъното. Печете на 180 градуса за 25-30минути. Оставете да се охлади и нарежете.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО