Необходими продукти:
- 4 филийки бял хляб
- 2 домата, на половинки
- 2 скилидки чесън
- Сол на вкус
- Зехтин
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Начин на приготвяне:
- Включете фурната да загрее на 200 градуса и пуснете режим "грил", ако тя разполага с такъв.
- Отрежете 4 филийки бял хляб и ги запечете в тавичка, докато станат леко хрупкави, но без да загарят. Можете да използвате и тостер.
- Натрийте всяка филийка обилно с чесън.
- Разрежете доматите на две и със всяка половинка натъркайте филийките от горната страна, така че сърцевината на домата да попие в хляба възможно най-обилно.
- Посолете и полейте със зехтин. Сервирайте ги с хамон, прошуто или друг тънко нарязан вид колбас.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО