Свински котлети
Шунка
Кашкавал
Домати
Сол
Черен пипер
Чесън на прах
Брашно за овалване
Начукваме котлета и го поръсваме от двете страни със сол, черен пипер и чесън на прах. След това го набрашняваме и пържим до златисто. Нареждаме изпържените котлети в тавичка и изсипваме част от олиото в което сме ги пържили, като върху всеки един слагаме нарязана на кубчета шунка, кръгче домат и покриваме с парче кашкавал.
Печем във фурна докато се разтопи кашкавала.
Добър Апетит :)
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО