Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Котлет по сливенски

От Росица Петкова Росица Петкова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Свински котлети
Шунка
Кашкавал
Домати
Сол
Черен пипер
Чесън на прах
Брашно за овалване


Начукваме котлета и го поръсваме от двете страни със сол, черен пипер и чесън на прах. След това го набрашняваме и пържим до златисто. Нареждаме изпържените котлети в тавичка и изсипваме част от олиото в което сме ги пържили, като върху всеки един слагаме нарязана на кубчета шунка, кръгче домат и покриваме с парче кашкавал.
Печем във фурна докато се разтопи кашкавала.

Добър Апетит :)

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер домати свинско бяло брашно кашкавал шунка чесън на прах

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче