За 2 порции:
2 филета от пангасиус,
2 домат,
5-6 скилидки чесън,
1 лимон,
2 стръкчета пресен розмарин,
соев сос,
копър,
черен пипер,
сол,
алуминиево фолио за завиване
Измийте и подсушете филетата от рибата. Отрежете две парчета от фолиото, но преценете, така че да можете да ги увиете добре. Върху всяко парче фолио, преценявайки колко са дълги филетата, поръсете сол, чер пипер, 1/2 стръкче розмарин и полейте с малко соев сос. Сложете филето върху подправките и направете същата процедура върху него.
Готовите филета увийте много добре притискайки леко фолиото, за да се запечатат. Загрейте сух тиган на средна температура и сложете увитите филета в него. Покрийте с капак и изпечете за 20 мин. от всяка страна. Оставете ги малко да изстинат преди да махнете фолиото. Обелете скилидките чесън и двата домата. Всеки домат нарежете и наредете като канапе под филето. Сервирайте с половин нарязан лимон и няколко скилидки чесън, поръсени с копър.
За 2 порции:
2 филета от пангасиус,
2 домат,
5-6 скилидки чесън,
1 лимон,
2 стръкчета пресен розмарин,
соев сос,
копър,
черен пипер,
сол,
алуминиево фолио за завиване
Измийте и подсушете филетата от рибата. Отрежете две парчета от фолиото, но преценете, така че да можете да ги увиете добре. Върху всяко парче фолио, преценявайки колко са дълги филетата, поръсете сол, чер пипер, 1/2 стръкче розмарин и полейте с малко соев сос. Сложете филето върху подправките и направете същата процедура върху него.
Готовите филета увийте много добре притискайки леко фолиото, за да се запечатат. Загрейте сух тиган на средна температура и сложете увитите филета в него. Покрийте с капак и изпечете за 20 мин. от всяка страна. Оставете ги малко да изстинат преди да махнете фолиото. Обелете скилидките чесън и двата домата. Всеки домат нарежете и наредете като канапе под филето. Сервирайте с половин нарязан лимон и няколко скилидки чесън, поръсени с копър.