Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
4 яйца
200 г захар
100мл прясно мляко
100мл олио
200 г брашно
1 с.л инстантно кафе
10 бишкоти
3-4 праскови за карамела
1,5 ч. ч захар
60 г масло

Карамелизирайте захарта с маслото. Излейте го във формата и наредете парчета праскови. Оставете да стегне. Разбийте яйцата със захарта. Добавете млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Разделете сместа на две части. Към едната добавете кафето разтворено в малко вода. Изсипете бялата част върху прасковите. Наредете бишкотите и ги залейте със сместа с кафето.Печете на 180 градуса за 40 минути. Извадете и оставете да се охлади. Внимателно обърнете в подходяща чиния.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче