Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Пилешки гърди, сол, черен пипер, чесън на прах. За билковото масло- 250 гр. масло, сол, черен пипер, стрък пресен лук, две скилидки чесън, половин връзка магданоз накълцан, 4 слайсчета пушен бекон, запечен на сух тиган до хрупкавост и натрошен. Всичко това се смесва и се оформя в стреч, във форма на бонбон и се оставя във фризер. За панировката-стар хляб, без кората се смила в блендер на едри трохи.

Гърдите се овкусяват и се оставят за час и половина в хладилник. С остър нож се прави разрез в гърдите откъм дебелата част. В разреза поставяме резен билково масло. Отгоре затварям с клечка за зъби. Овалвам в брашно, яйце и хлебните трохи. Оставям за 15 мин. да си починат. В тиган с малко олио, запечатвам гърдите от всяка страна, за по минутка. Изваждам ги в тава, върху хартия за печене и пека в загрята фурна, за по 7 мин. от всяка страна. Сервирам със зелена салата. Ефектът се вижда в килип-а! Вкусът е муцка!

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче