1 глава карфиол
1 яйце
3 лъжици брашно и 2 лъжици галета
сол
къри
Карфиолът се накъсва на "розички", които се бланшират (потапят се) за 3-4 минути във вряща вода с малко сол. Изваждат се, отцеждат се и се овалват в сместа от яйце, брашно, сол, къри и галета, след което се слагат в тавичка върху хартия за печене. Пече се 20-30 минути до зачервяване.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО