Необходими продукти:
- 1 кг телешко месо
- 3 червени камби
- 2 глави червен лук
- Зехтин
- 1 глава кромид лук
- 1 ч.л. мащерка
- 1 ч.л. сол
- Черен пипер
- 2 ч.л. заатар
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- В купа смесете 4-5 с.л. зехтин, наситнената глава кромид лук, заатара, мащерката, солта и черния пипер. Разбъркайте.
- Нарежете телешкото на средно големи парчета, сложете ги в купа и ги залейте с маринатата. Покрийте съда със стреч фолио и го оставете за една нощ в хладилника.
- Нанижете месото на шишове за грил, като го редувате с парчета от червения лук и резени от червените чушки.
- Изпечете шишчетата на грил, грил скара или грил тиган.
- Поднесете ги с лаваш и свежа салата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО