Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Няколко трика за любимото брауни, които трябва да знете

Никой не може да отрече удоволствието от похапването на брауни. Независимо дали харесвате хрупкавостта на крайните парченца или обичате тези в средата на тавата, това шоколадово лакомство винаги предизвиква взривяващо сетивата щастие.

Зад постигането на съвършенство обикновено се крият онези малки трикове, които довеждат крайния резултат до желанието за още едно парче. Целият процес на приготвяне трябва да е изпълнен с лекота и удовлетвореност, затова ще ви кажем няколко интересни идеи, за да направите своето брауни неустоимо и ще ви насочим как по-лесно да работите със специфичната му текстура.

Експериментирайте със сместа

Допълнителният шоколад към браунито никога не е лоша идея, затова не се колебайте да сложите в сместа любимите шоколадови капки. Също така карамелен сос или конфитюр в тестото не е никак лоша идея. Накрая може да завършите десерта с глазура - тайната на истинския разкош.

Трик върху котлона

Покриването на тавата с хартия за печене трябва да предпази браунито от залепване, но нещата не винаги се движат по план. Ако имате проблем с изваждането им от тавата, след като десертът е изстинал, сложете съда на котлона на слаба степен. Този трик ще помогне на десерта да се размекне и да извадите парчетата по-лесно.

Използвайте пластмасов нож

За нарязването на този десерт оставете скъпите ножове настрани и използвайте пластмасов. Той има естествено незалепващо покритие, което ще улесни работата ви и след това няма да се налага дълго да чистите последствията.

Не изхвърляйте остатъците

След като сте нарязали перфектните парчета, не изхвърляйте остатъците от браунито. Вместо това може да ги направите на трохи и съхранявате в кутия с херметическо затваряне, за да ги поръсите върху любимия си сладолед или млечна закуска.

Ако искате да приготвите този неустоим десерт у дома, ето няколко предлжения за изпитани рецепти:

 

Брауни „Горещ шоколад”

Брауни с шамфъстък

Брауни с боровинков мус

Дайте оценка:

Тагове: конфитюр шоколадови капки млечен шоколад

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче