Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
6 свински вратни пържоли
1 л прясно мляко
200 г топено сирене
5 глави лук
1 тарелка печурки
люти чушки по желание

Пържолите се начукват и се слагат в тавата. Отгоре се слагат гъбите и лукът, нарязани на полумесеци. Поливат се с млякото и вода, колкото да покрие месото. Слага се топеното сирене и се слага да се пече. Пече се, докато изври водата. Може да обърнете пържолите по време на печенето.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче