2-3 бр стебла от целина
2/3 ч.ч. студена вода
сокът от 1/2 лимон
средата на две филии хляб
30 г сурово слънчогледово семе
1 и 1/2 с.л. зехтин
сол на вкус
Почистете ябълките от семето и дръжките. Нарежете тях и целината на парчета. Сложете ги в блендер и натрошете вътре хляба. Добавете лимоновия сок, водата, сол на вкус и разбийте до гладка смес. Ако ви се стори, че е много гъста, може да добавите още малко вода и сол. Сложете в хладилник до момента на сервиране. Преди да поднесете супата добавете зехтина и разбийте отново. Поръсете със слънчогледовото семе.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО