200 г грах от консерва
400 г нахут
100 г червено цвекло
100 г кашкавал
300 г замразени морски дарове
2 стръка зелен лук
3-4 кисели краставички
1 морков
1 лайм
Сварете червеното цвекло и моркова в подсолена вода. След това ги нарежете на кубчета. Добавете към тях граха, царевицата и нахута от консерва. Нарежете на кубчета киселите краставички, кашкавала и зеления лук.
В тиган с малко мазнина изсипете дълбоко замразените морски дарове и ги запържете на средна температура за около 10-15 минути. По желание овкусете с лайм, маслиново масло и босилек.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО