Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Картофени пантофки

От Албена Мишева Албена Мишева
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

1 кг сварени картофи
250 г колбас по избор
7-8 маслини без костилка
40-50 г царевица
2 с.л. майонеза
настърган кашкавал
чубрица


 



Всеки картоф се разрязва на две и се издълбава. Всички продукти, без кашкавала, се смесват с издълбаната и извадена част от картофите. Със сместа се пълнят картофените половинки, след това се нареждат в тава, намазана със олио.

Поръсват се с настъргания кашкавал и се запичат в умерена фурна до златист цвят.

Дайте оценка:

Тагове: чубрица картофи майонеза кашкавал маслини царевица салам

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче