Необходими продукти:
- 1 кг филе от треска
- Сол и черен пипер
- Наситнен пресен магданоз
- 2 лимона
- 15-20 чери домата
- Зехтин
- Краве масло
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Начин на приготвяне:
- Филето се разделя на 6 равни парчета и всяко се поставя в лист алуминиево фолио, достатъчно голям, за да може после да се увие всяко филе и вътре да остане и малко въздух.
- Всяко парче риба се поръсва с малко зехтин, сол, черен пипер, 1 с.л. от наситнения магданоз, няколко разполовени чери домата, сокът от 1/4 лимон и 1 резен краве масло.
- Фолиото се затваря "с връхче" и леко се усуква. Треската се слага в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15 мин.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО