Необходими продукти:
- 2 питки за гиро
- 2 с.л. сос тартар
- 1/2 домат
- 1/2 глава кромид лук
- 1 с.л. риган
- Риба тон в растително масло, от консерва
- Листа зелена салата
Начин на приготвяне:
- Поставете питките върху плота.
- Разпределете между тях соса тартар и го намажете по цялата им повърхност.
- Нарежете домата и лука на филийки и ги разпределете между питките. Добавете им и листата от зелена салата. Добавете ригана.
- Загрейте един тиган на среден огън. Добавете рибата тон и я запържете за 2-3 минути, докато стане златисто кафява и хрупкава. Прехвърлете я върху питките, увийте ги с хартия за печене и сервирайте.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО