Необходими продукти:
- 2 ч.ч. шамфъстък
- 2 с.л. прясно мляко
- 1/2 ч.ч. захар
- 5 ч.л. краве масло
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Обеленият шамфъстък се минава през блендера с малко прясно мляко.
- Сместа се пресипва в купа и се разбърква, заедно със захарта.
- На умерен огън в тиган или касерола се разтопява маслото и в него се изсипва фъстъчената смес. Тя се оставя да къкри, докато се сгъсти.
- Халвата се прехвърля врху чиния или друг съд с хартия за печене на дъното и се изравнява с помощта на лъжица или шпатула. Оставя се да изстине напълно и се нарязва на парчета. Сервира се с чаша горещо кафе.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО