1 ч.ч. царевица сладка
1 бр. тиквички
2 бр. моркови
150 гр. салам
1 ч.ч. ориз
7 стр. копър пресен
1 ч.л. сол
50 гр. олио
50 гр. кашкавал
Нарязваме на кубчета тиквичката, морковите и салама. Изчистваме и измиваме ориза. В подходяща тавичка изсипваме нарязаните вече тиквички, морков и салам, ориза и царевицата.
Нарязваме ситно копъра и прибавяме към останалите продукти. Слагаме олиото и солта и разбъркваме добре сместа. Наливаме 4 ч.ч. вода (ако е необходимо, и повече, до готовност на ориза) и печем на 200 С.
Когато миксът е готов, настъргваме кашкавала отгоре и връщаме обратно във фурната за кратко до неговото разтопяване. Гарнираме с нарязан пресен копър върху микса и с любима салатка.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО