Необходими продукти:
- 100 г кускус
- 200 мл горещ зеленчуков бульон
- 2 стръка зелен лук
- 1 червена чушка
- ½ краставица
- 50 г сирене фета, нарязано на кубчета
- 2 с.л. песто
- 2 с.л. кедрови ядки или начупени орехи
Начин на приготвяне:
- Изсипете кускуса в голяма купа и залейте с бульона. Покрийте и оставете за 10 минути, докато набъбне и поеме целия бульон.
- Междувременно нарежете лука и чушката на филийки, а краставицата - на кубчета.
- Добавете нарязаните зеленчуци към кускуса.
- Разбъркайте с вилица заедно с пестото.
- Добавете нарязаната фета.
- Поръсете с кедрови ядки или орехи преди сервиране.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО