Необходими продукти:
Хляб, 6 филийки
- 300 г свинско контрафиле
- Сол и черен пипер
- Кимион на прах
- Куркума
- 100 г настърган кашкавал
- 1/2 домат, на колелца
- 1/2 краставица, на колелца
- 1 с.л. майонеза
- 2 с.л. кисело мляко
- Зехтин
- Чили
Начин на приготвяне:
- За три сандвича се използват 6 филийки, които се разделят на горна и долна част.
- Контрафилето се нарязва на тънки лентички и в купа се овкусява с кимиона, куркумата, чилито, малко зехтин, сол и черен пипер.
- Месото се запържва в силно загрят тиган.
- Връху всяка горна и долна филийка се намазва смес от разбитите кисело мляко и майонеза с добавен малко зехтин, сол и черен пипер.
- Върху долната филийка се поръсва малко от настъргания кашкавал и се нарежда от опърженото контрафиле.
- По вътрешната страна на горната филийка се добавят доматите и краставиците.
- Сандвичите се сглобяват и се пекат на грил тост до разтопяване на кашкавала.