Необходими продукти:
- 2 питки лаваш
- 80 г настърган кашкавал
- 1 с.л. краве масло
- 1 с.л. наситнен пресен магданоз
- Черен пипер, на вкус
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Начин на приготвяне:
- Питките се поставят на плота и в тях се разпределят кашкавалът и магданозът. Поръсва се и черен пипер на око.
- Върху всеки лаваш се слага и малка бучка краве масло.
- Питките се загъват "на палачинка" и се пресоват в грил за тостове, докато кашкавалът се разтече.
- Ако такъв не е наличен, могат да се пуснат в предварително загрята на 200 градуса фурна до разтопяване на кашкавала.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО