Необходими продукти:
- 2 комплекта ребра
Подправките:
- 1 с.л. червен пипер
- 1 с.л. чесън на прах
За глазурата:
- 150 мл барбекю сос
- 50 мл кетчуп
- 2 с.л. кафява захар
- 1 с.л. ябълков оцет
Начин на приготвяне:
- Ако ребрата са опаковани, извадете ги и ги оставете на плота за 30 минути.
- Загрейте фурната до 160 градуса.
- Смесете съставките от "подправките" с по 1 ч.л. сол и смлян черен пипер. Разпределете половината от подправките върху всеки комплект ребра, като ги втриете възможно най-равномерно. Поставете ребрата в тава за печене и ги оставете настрана, докато приготвяте глазурата.
- Смесете съставките за глазурата, овкусете добре, след което намажете ребрата с нея.
- Печете 2 часа - 2 часа и 30 минути, като намзвате с останалата глазура на всеки 30-45 минути, докато ребрата станат крехки и месото започне да се отделя от костта.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО