Необходими продукти:
- 4 обезкостени пилешки гърди
- 25 г чесново масло на стайна температура
- 25 г хлебни трохи или галета
Начин на приготвяне:
- Поставете пилето в тава, намажете с малко масло, подправете със сол и черен пипер и печете на програма "Грил" за 15 минути, като през това време обърнете пилешките гърди веднъж.
- Смесете заедно останалото чесново масло и хлебните трохи.
- Извадете пилето и намажете всяко парче с маслото и трохите.
- Върнете във фурната и гответе 3-5 минути, докато хлебните трохи станат златисти, а маслото се разтопи.
- Сервирайте месото в компанията на пресни печени картофки или свежа салата. И не пропускайте сосчето, което ще се образува в тавата след печенето.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО