Необходими продукти:
- 4 обезкостени пилешки гърди
- 25 г чесново масло на стайна температура
- 25 г хлебни трохи или галета
Начин на приготвяне:
- Поставете пилето в тава, намажете с малко масло, подправете със сол и черен пипер и печете на програма "Грил" за 15 минути, като през това време обърнете пилешките гърди веднъж.
- Смесете заедно останалото чесново масло и хлебните трохи.
- Извадете пилето и намажете всяко парче с маслото и трохите.
- Върнете във фурната и гответе 3-5 минути, докато хлебните трохи станат златисти, а маслото се разтопи.
- Сервирайте месото в компанията на пресни печени картофки или свежа салата. И не пропускайте сосчето, което ще се образува в тавата след печенето.
ИЗБРАНО