Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
100 г грис
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ч.ч. кафява захар
30 г какао
2 с.л. олио
1 ч.ч. портокалов сок
2 мандарини

За глазурата:
100 мл соево мляко
2 с.л. кокосово масло
1-2 с.л. какао

В купа смесете всички сухи съставки. Към тях се добавят сокът и олиото. Разбъркайте и добавете нарязаните мандарини. Сместа се изсипва във форма, намазана с олио и поръсена с брашно. Печете кейка на 180 градуса около 40 минути. Извадете и оставете да се охлади.

В тенджерка смесете маслото, млякото и какаото. Оставете на котлона и бъркайте, докато се сгъсти. Залейте кейка и го украсете със сушени захаросани мандарини.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче