брашно 1 чаена чаша, кисело мляко гъсто 200 грама, копър 2-3 стръка, краставица 1 брой, олио малко, пресен чесън 1 стрък, рулца от раци 1 опаковка, сол на вкус, яйца 2 броя
Размразените рулца едно по едно се потапят в чаша с вода.
Овалят се в брашното, потапят се в разбитите яйца и се пържат от двете страни в горещо олио.
Приготвя се млечен сос от млякото, нарязаният на ситно чесън, копър и сол на вкус.
Сосът се сипва в малка чинийка, която се поставя в средата на плато, върху което се нареждат рулцата.
Краставицата се нарязва на кръгчета и се подреждат отстрани по цялото плато.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО