Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Невероятно лесно: Лепкаво свинско в азиатски стил

Използвайте го за любимите си сандвичи или си го хапнете в компанията на ориз, картофи или салата

30’ Подготовка
10’ Време за готвене
2 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. мед
  • 2 с.л. кафява захар
  • Щипка канела
  • Щипка "Азиатски микс 5 подправки" (ще го намерите лесно в здравословните магазини)
  • 4 тънки пържоли от свинско филе

Начин на приготвяне:

  1. Направете марината, като смесите соевия сос с меда, кафявата захар, подправките и 1 с.л. вода.
  2. Сложете свинското в плитка купа, залейте с маринатата, като се уверите, че месото е добре покрито, след което оставете да се мариноват поне 30 минути.
  3. Запечете свинските пържоли на грил тиган или ако предпочитате, на скара, за 4 минути от всяка страна. Следете ги, тъй като захарта в маринатата може да помогне на месото да загори.
  4. Когато се сготви, нарежете пържолите на ивици.
  5. Така готовите късчета може да поднесете със салата, с гарнитура от бял ориз или картофи, както и да ги използвате за приготвяне на сандвичи и дюнери.

Дайте оценка:

Тагове: свинско кафява захар канела мед соев сос

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче