Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Миди върху канапе от крема сирене и праз лук

От Irina Andreeva Jolie Irina Andreeva Jolie

*1 пакет замразени изчистени миди
*1/2 стрък праз лук
*2 пакетчета крема сирене
*60 г краве масло
*няколко стръкчета пресен копър
*2 с.л. брашно
*сол
*черен пипер


Във вряща подсолена вода сварете за около 10 минути мидите. Подсушете ги и подправете със сол и черен пипер на вкус. Оваляйте ги в брашното и запържете в горещо масло.
Размачкайте крема сиренето и към него прибавете нарязаните на ситно праз лук и копър. Разбъркайте сместа най-добре с ръка, за да се разпределят продуктите равномерно. Разстелете сиренето върху плато или красив поднос.
Сложете мидите върху канапето (отцедени от маслото), но не ги разпределяйте по цялата му повърхност, за да се вижда и то. Украсете с елементи по ваш избор.

Дайте оценка:

Тагове: миди краве масло праз крема сирене бяло брашно

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче