Продукти: 2 връзки магданоз, 2 яйца, 3 с.л. цедено кисело мляко (или заквасена сметана), 200 гр. сирене, брашно - колкото да се получи гъста каша, сол на вкус.
Магданозът се накълцва на много ситно и се смесва с останалите продукти.
Преди пържене е хубаво да постои 15-20 мин. в хладилника.
Гребва се с лъжица за сладолед (може и с нормална, но сладоледената ги оформя по-добре) от сместа, овалва се в брашно и грис - 2:1, и се пържи в силно сгорещена мазнина.
Готовите се нареждат върху салфетка
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО