Необходими продукти:
- 100 г вишни
- 100 г майонеза
- 100 г заквасена сметана
- 1 ч.л. захар
- 2 с.л. лимонов сок
- 2 ябълки
- 400 г корен от целина
- 100 г червено грозде
- 20 г орехи
- Черен пипер
- Сол
Купете купи и чинии
Придайте стил и уют на дома си с богата палитра от красиво изработени купи и чинии. С тях ще направите и процеса на готвене едно доста по-приятно изживяване..
Начин на приготвяне:
- В дълбока купа се смесват мойнезата, сметаната, захарта и лимоновият сок.
- Коренът от целина се обелва и се настъргва в същата купа.
- Вишните се нарязват на половинки, гроздето също. Ябълките се режат на едро и се белят само по желание.
- Плодовете се добавят към соса в купата, всичко се овкусява със сол и черен пипер и се посипва с орехите.
- Салатата се поднася задължително с бяло вино.
ИЗБРАНО