Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
За 1 блат: 4 яйца, 215 гр. 9 супени лъжици (145 гр.) захар 1 флакон ванилия 6 супени лъжици (50 гр.) олио 11 супени лъжици (130 гр.) брашно За крема: 1л прясно мляко 150-200 ге захар 2 пак. пудинг на др Йодкер ( или друг вид шоколадово нишесте) 2 черни шоколада 1 пакетче масло За измазване на тортата: 2 пакетчета масло 300гр пудра захар ванилия на вкус Украса 1кг фондан (ползвала съм готов) хранителни бои кокосови стърготини

Блатовте: Яйцата и захарта се смесват и се разбиват на висока скорост около 5 минути или докато сместа побелее и увеличи обема си неколкократно. Добавят последователно ванилията и олиото на тънка струя. Добавяте брашното, като разбърквате с шпатула. Пече се в предварително затоплена на 175

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче