Необходими продукти:
- 100 г гъби, на полумесеци
- 1 с.л. краве масло
- 2 глави червен лук, на ситно
- Сол и черен пипер на вкус
- 1 ч.л. брашно
- 2 с.л. заквасена сметана
- 50 г настърган кашкавал
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Лукът и гъбите се нарязват и се запържват с малко краве масло в нагорещен тиган. Овкусяват се със сол и черен пипер и след 10 мин. се добавя брашното. Всичко се разбърква и се прехвърля в гювечета.
- Отгоре се разстила заквасената сметана и се стърже кашкавал. Гювечетата се пекат за 20 мин. в загрята на 180 градуса фурна.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО