300 гр. натрошен шоколад се разтварят с 200 мл сладкарска сметана - леко се затопля на котлона.
Добавят се 150 гр ситно смлени орехови ядки, 1/2 ч.л канела и 1/2 ч.л. сух джинджифил
Готовата смес се оставя за няколко часа в хладилника да стегне хубаво. С малка лъжичка се взима от сместта и се правят бонбони, които се овалват или в кокосови стърготини или в какао.
Готовата продукция се оставя на хладно (да речем върху поднос) да стегне хубаво.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО