Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Домашни бонбони

От karinka karinka
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

300 гр. натрошен шоколад се разтварят с 200 мл сладкарска сметана - леко се затопля на котлона.

Добавят се 150 гр ситно смлени орехови ядки, 1/2 ч.л канела и 1/2 ч.л. сух джинджифил

Готовата смес се оставя за няколко часа в хладилника да стегне хубаво. С малка лъжичка се взима от сместта и се правят бонбони, които се овалват или в кокосови стърготини или в какао.

Готовата продукция се оставя на хладно (да речем върху поднос) да стегне хубаво.

Дайте оценка:

Тагове: джинджифил орехи натурален шоколад

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче